Breakfast Cupcake.

breakfastcupcake

GOD MORGON(för mig.. haha)
Som sagt så var min födelsedag igår så bra! Och när jag kom hem inatt så hade min roomie ställt en cupcake till mig på bordet. Hur snäll?! Men jag orkade inte äta den inatt för jag var så trött, så det fick bli min frukost istället. Hehehe. SÅ GOD OCKSÅ. Jag var som jag skrivit tidigare rätt skeptisk till att dela rum när jag åkte hit, men inte längre. Måste antingen haft superdupertur eller så är det inte så jobbigt som man kan tro. Min roomie är världens sötaste och snällaste tjej verkligen! Och så lättsam. Wohooo! ALLT ÄR FÖR BRA HÄR, VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN.

You might also like

Hedda Dibinger - RS_____2 Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
  • Ella

    Söta Keela du ska inte ta vägen någonstans! du ska stanna i LA! för du verkar ju ha det så bra där! nu när den där skitveckan är över verkar det bara bli bättre och bättre för dig!!<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *