Utegym!

utegym

En av alla grejer jag älskar med LA är hur aktiva många är här. Det finns utegym lite överallt, sjukt många springer på stranden och det märks och känns verkligen att många bryr sig om sin hälsa. Trodde att det skulle vara lite tvärtom här, men så är det verkligen inte. Jag är positivt överraskad! Jag har inte vågat mig på något av utegymmen än, men tänkte göra det snart.  : ) Det finns dessutom så himla mycket ekologiska affärer här mycket veganska och vegetariska alternativ överallt. Det gillar jag! HEJA LA.

Kommentarer (1)
  • Matilda

    du lever i min dröm, jag hoppas verkligen att jag ska få studera i la.
    hur är skolan? svår? enkel? eller har du varit bra i skolan? ja är så rädd att det är för ”svårt” för mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *