poolday

God morgon!
Det har verkligen varit fullt ös på mig sedan jag kom hit. Varje dag har jag varit borta från morgon till kväll och det kändes i kroppen när jag vaknade igår. Jag var SÅ trött. Har nog inte riktigt ställt om mig ännu. Tidsskillnaden är ju så stor! Så jag valde att spendera förmiddagen vid poolen. Det var nästan för varmt att ligga där för det fläktade ingenting alls, men jag låg lite i skuggan också så det gick bra… Så mysigt! Jag har precis börjat läsa ”Förr eller senare exploderar jag”. Jag vill läsa boken innan jag ser filmen nämligen.. Men fastnar inte riktigt för den.. Någon annan som läst den? Vad tycker ni om den?

Kommentarer (1)
  • Kajsa

    Älskar boken men den är såå mycket bättre på engelska, jag fastnar inte för så mycket svenska böcker men läs den på engelska om du ska läsa den. Filmen är också väldigt bra men boken är bäst!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *