Victoria’s Secret.

vicfo21

När det blev för outhärdligt vid poolen så gick jag en promenad till närmsta köpcenter. DET VAR SÅ STORT.  7 våningar. Haha! Jag orkade inte ens gå igenom hälften. Men jag gick självklart in på VS och dregglade över ALLT. På Forever 21 hittade jag också massa fint. Dock var jag inte alls på shoppinghumör .. Så konstigt.. Men bra för plånboken! Haha. Det var skönt att bara gå där i min egna lilla värld och prova fina kläder och lyssna på musik. Sen gick jag förbi yoghurtland påvägen hem och köpte frozen yoghurt. ÅÅH GOTT!!!

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *