Victoria’s Secret.

vicfo21

När det blev för outhärdligt vid poolen så gick jag en promenad till närmsta köpcenter. DET VAR SÅ STORT.  7 våningar. Haha! Jag orkade inte ens gå igenom hälften. Men jag gick självklart in på VS och dregglade över ALLT. På Forever 21 hittade jag också massa fint. Dock var jag inte alls på shoppinghumör .. Så konstigt.. Men bra för plånboken! Haha. Det var skönt att bara gå där i min egna lilla värld och prova fina kläder och lyssna på musik. Sen gick jag förbi yoghurtland påvägen hem och köpte frozen yoghurt. ÅÅH GOTT!!!

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Otur - Fastnade i London.. Caroline Roxy - Wknd Wbz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *