En vecka.

dagar

Dagarna går och jag vet knappt vad jag gör.. Jag gör allt fast ingenting, och det är så skönt. Skönt att veta att jag inte MÅSTE göra något. Skönt att veta att det inte tar slut. Jag ska inte hem. Så dagarna spenderas på stranden, i affärer, vid poolen, på gymmet, med nyfunna vänner. Idag har jag varit här i en vecka bara, men det känns som två dagar eller något. Tiden går så galet fort och jag vill aldrig att det ska ta slut. Jag önskar att jag kunde förklara lyckan jag känner i kroppen när jag är här! Obeskrivligt.

You might also like

Hedda Dibinger - my second home Hedda Dibinger - work it Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment
  • POW

    JAG VILL OCKSÅ! Stranden är min favorit plats av alla platser, vill typ bo på en strand!
    Du lever ju värsta drömlivet just nu! fortsätt så! Kram på dig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *