Frukostdags.

breaki

GOOD MORGON!!! Typ.
Jag sitter här och äter frukost medan ni förmodligen redan ätit middag. Tidskillnader är bra knasiga! Idag för första gången sov jag längre än till 8! Sedan jag kom hit jag har klivit upp mellan 5-8 varje dag eftersom jag har varit i skolan och sen har jag inte kunnat sova längre. Men idag lyckades jag sova ända till halv 10! Wooooho. Sen klev jag upp och gjorde världsbra fruktsallad med mango, banan, jordgubbar, annanas och vattenmelon. DRÖMFRUKOST! Jag ska bara äta upp den sen så ska jag gå ner till gymmet. Jag har inte riktigt kommit igång med träningen sedan jag kom hit, men just nu gör inte det någonting. Jag har haft mycket annat att göra och tänka på så kommer träna så mycket jag har just och orkar. Förhoppningsvis kommer det bli lika mycket som hemma : )

You might also like

Caroline Roxy - The Killers Caroline Roxy - Winter wonderland Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *