The Counter Burger.

build your own

Heeeey!
Alltså, jag åt nog en av dom bästa hamburgarna någonsin igår! Vi var på ett ställe som heter The Counter där man får sätta ihop sitt egna hamburgare precis hur man vill. Det var sjukt svårt eftersom det fanns så många alternativ, så det tog nog 20 min att bestämma sig.. Haha! MEN DET BLEV SÅ GOTT. Vem hade kunnat tro att grillad annanas på hamburgare skulle vara en hit? Jag provade också sweet potato fries istället för vanliga och dom var hur goda som helst. Hamburgare är ju verkligen något av det godaste som finns! Skulle kunna äta det varje dag egentligen.. Hehehe.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *