The Counter Burger.

build your own

Heeeey!
Alltså, jag åt nog en av dom bästa hamburgarna någonsin igår! Vi var på ett ställe som heter The Counter där man får sätta ihop sitt egna hamburgare precis hur man vill. Det var sjukt svårt eftersom det fanns så många alternativ, så det tog nog 20 min att bestämma sig.. Haha! MEN DET BLEV SÅ GOTT. Vem hade kunnat tro att grillad annanas på hamburgare skulle vara en hit? Jag provade också sweet potato fries istället för vanliga och dom var hur goda som helst. Hamburgare är ju verkligen något av det godaste som finns! Skulle kunna äta det varje dag egentligen.. Hehehe.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg! Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *