IMG_2323

 

HEY U!
Jag råkade somna utan att tidsinställa några inlägg igår. Dumma mig! Men jag var vaken så sjukt sent för att få tag i alla kurser jag ville. Väntelistplatserna släpptes nämligen 4 på natten här.. Haha! Så jobbigt. Men jag höll mig vaken och jag tror att jag lyckats pussla ihop alla kurser nu! Så om allt blir som jag vill så och som det verkar så kommer jag bara behöva vara i skolan tisdagar + torsdagar!! WOOHOOO. Visserligen mellan 9.30 och 21.30, men hellre det så att jag kan vara ledig fem dagar i veckan här och göra vad jag vill : ) Det känns hur bra som helst!

Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *