Mornin’ View.

IMG_6019

Mornin’ guys!
Jag har inte riktigt kommit in i tidsskillnaden när det kommer till blogginlägg ännu, men hoppas att ni inte märker det så mycket. Heheehehehehehe. Igår satt jag uppe i flera timmar för att skolan skulle släppa kurser som jag står i kö för att börja på.. Det gick inte riktigt som jag hade hoppats, men nästan i alla fall. Jag kommer, vad jag vet hittills att läsa bland annat foto, advanced weightliftning och yoga. Haha, hur knasigt är det att dom har sånna lektioner på skolan?! SUPERKUL FÖR MIG. WOHO! Jag kommer dessutom läsa högsta engelskakursen vilket kommer bli den största utmaningen, men jag vill så gärna bli bättre så det är lika bra 🙂

Den är utsikten vaknar jag upp till varje morgon förresten. Så mysigt!

Kommentarer (1)
  • nina

    så sjukt kul att du flyttade till LA! det märks hur mycket gladare du är och bloggen är, enligt mig, mycket roligare att läsa nu!! cred till deej<3. iallafall, eftersom du ska läsa högsta kursen engelska så undrar jag hur du blev så bra? har du några tips? ska börja andra året på gymnasiet nu och har det lite kämpigt med engelskan (tycker dock det är väldigt roligt fortfarande), men vill gärna förbättra mig! så hur tycker du att jag ska göra? kollar redan hur många serier som helst, men utöver det? kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *