Jag ska bli gudmor!

mylitdtlepony

Dagen då mitt plan till LA skulle gå fick jag också typ världens mest fantastiska besked. Nämligen att jag ska bli gudmor! Min bästaste vän sedan typ 8 år tillbaka ska bli mamma och jag har fått äran att bli gudmor.. Av den anledningen så känns det himla tråkigt att jag bor här i LA nu. Jag kommer missa födseln och första månaderna i bebisens liv.. Men jag hoppas att jag inte missat dopet osv. VÄRLDENS BÄSTA BARN KOMMER DET BLI. Och jag är så stolt och glad över att bli vald till detta och jag kunde inte vara lyckligare för deras skull! Bebisen kommer ha världsbästa föräldrar och en grym gudmor hallå.. Kan det bli bättre?! Längtar tills att jag får träffa den lilla krabaten som kommer till världen om bara några månader…

Vad tror ni? Kommer jag bli en bra gudmor?!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *