Sneak peek på lägenheten

lägnehten

Jag får ju tonvis med frågor om jag inte kan göra en roomtour på youtube och jag tänkte göra det också, så fort det är lite mera städat här och jag är ensam hemma.. Haha! Vet inte riktigt när det blir, men det borde bli snart. Jag får också massor med frågor angående hur jag fixade boendet, vad det kostar osv. Så tänkte bara dra igenom dom vanligaste frågorna lite snabbt så berättar jag mer i videon sen : )

Vi är fyra tjejer, jag och tre anda från Skåne, som delar på en lägehet. Två av dom är redan här och den tredje kommer om några dagar! Amanda och Julia som dom heter kommer att bo på loftet och jag och Elinor bor i ett rum som ligger alldeles brevid köket. Jag vet inte exakt hur stor den här lägenheten är, men den är supermysig! Vi har balkong, badkar wifi, öppen spis osv. Och i komplexet vi bor i så finns det även gym och pool! Hyran är halvhög med tanke på att vi delar rum, men vi bor väldigt bra och när till väldigt mycket så jag tycker att det är värt det. Vi bor jättenära ett ställe som heter The Grove med affärer och restauranger och sen har vi också Beverly Center ( som är 7 våningar fyllda med affärer ) bara typ 5 min bort med bil. Jag tror att vi betalar lite under 5000:- var för hyran, wifi, el, gas osv. Det finns billigare ställen att bo på, men också dyrare ställen såklart. Elinor är världens sötaste och bästaste roomie och det är skönt att hon redan har bott här ett år, för hon har så bra koll på allting : )

Hur fick jag tag i boende då? Ja, först hade jag tänkt åka hit ensam och leta på plats.. Men det kändes så himla jobbigt att behöva gör det ensam + att då hade jag blivit tvungen att köpa ALLTING nytt. Säng, soffor, köksgrejer osv.. Och det kändes såååå jobbigt. Så via en facebookgrupp fick jag faktiskt kontakt med en tjej som bodde här innan mig och skulle hem till Sverige och hon sökte någon som ville ta över hennes kontrakt. Och jag hade faktiskt kollat på det här stället på internet innan. Supersmidigt! Så allt stod färdigt när jag kom. Hon lämnade säng och allt! Det kändes såklart lite läskigt att inte veta vart man skulle hamna eller om man skulle trivas, men just nu är jag så glad över att det gick så smidigt. Och jag trivs som sagt bättre än någonsin!

Försöker filma videon så fort jag kan : D

Kommentarer (1)
  • Emelie

    Hej!
    Precis hittat din blogg och den verkar super mysig ju! Är sjukt avundsjuk på dig bara som bor i L.A – min favorit stad som jag aldrig får nog av. Inte nog med det heller – DU BOR i samma lägenhetshus som två av mina kompisar. Helt sjukt ju, får massa minnen bara av att se första bilden här! Jätte kul ju 🙂 Helt underbart lägenhetshus med ett väldigt bra gym och poolen är underbar att spendera förmiddagen på 😉 ett tips är snett över gatan finns det ett café – snett över till höger om jag inte minns fel, deras Is chai är sjukt god, va en standard för mig när jag bodde oss mina kompisar där! 🙂 oavsett! Så ska det bli otroligt kul att följa din blogg flitigt framöver, du lever en dröm och våga ta steget vilket jag är imponerad över, har levt med tanken i flera år och efter jag avslutar mina egna studier här hemma i kalla Sverige får jag se om jag kan få leva ut min egna dröm med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *