Dålig kväll.

night

Hey guys!
Fick min första dåliga vibe av det här stället igårkväll. Vi var på en fest på ett mansion i Bel Air och jag hade som alltid på mig sneakers och inte högklackat som alla andra tjejer. Det var dessutom mina favoriter jag hade på mig. Mina svarta Nike Air Force. Och det kommer fram en sjukt stor kille till mig och rådissar mina skor och säger att jag inte får vara kvar på festen för att jag hade på mig sneakers. Och han sa att enda anledningen till att jag ”kom undan” med att ha det var för att jag var svensk. Annars hade jag fått gå därifrån. Jag tror inte riktigt att denna 2 meter långa snubbe var beredd på att jag skulle bli så arg som jag faktiskt blev… Haha! Men han var fruktansvärt oförskämd, oskön och dissade mina favoritskor, så vad förväntar han sig? Och bakom honom stog en tjej i minikjol och superhöga klackar och skakade på huvudet och granskade mig från topp till tå. Sen sa hon ”you’re in Bel Air now, you can’t wear that here” .. Jag sa att dom var patetiska och elaka och att dom var trångsynta som dömde mig efter mina skor sen tog jag första bästa taxi hem. Det hade gått emot alla mina principer att stanna kvar på en trött fest där man inte ens får ha vilka skor man ville och blir nedvärderad för att jag inte plågar mina fötter för att killarna ska ha något att kolla på. No way. Som om jag skulle bli ledsen över att jag inte fick stanna på deras himla coola fest?! Haha. Det är så sjukt hur viktiga vissa tror att dom är här..

Anyways, jag älskar fortfarande det här stället, men just Bel Air är nog ingen plats jag kommer åka tillbaka till i första taget. Haha! OCH JAG KOMMER ALLTID HA MINA JÄKLA SNEAKERS PÅ MIG, vad än alla ”coola” människor här säger. Tycker dom inte att det är OK? Fine, då går jag någon annanstans. Jag vill inte ens vara på ett ställe där det inte är tillåtet att ha på sig vilka skor man vill. SNEAKERS IS THE SHIT.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *