cheeseutancheese

HEEY!
Jag, Elinor och Julia åt lunch på Cheesecake factory igår. SÅ GOD MAT HALLÅ! Det är verkligen livsfarligt att jag bor så nära det stället.. Haha! Jag hade bestämt att jag skulle äta cheesecake efter maten eftersom att well, det är ju ett cheesecakeställe och det borde vara straffbart att gå dit utan att äta det… Men jag var så galet mätt efter maten att det inte GICK. Då blev jag lite arg.. Jag tog till och med hälften av maten i en doggybag med mig hem… Man får så himla mycket mat här! Det räcker till tre middagar typ.

Kommentarer (1)
  • Melody Moonchild

    Läste en artikel på Buzzfeed för ett tag sedan om maträtter på olika restauranger med löjligt höga kalorinivåer, med i listan fanns det pasta från the Cheescake Factory. Just den maträtten innehåller över 2000 kalorier, sjukt ju! Men deras mat ser otroligt god ut, så jag antar att man bara får passa sig och se till så att man inte beställer nått som råkar innehålla en massa överflödiga kalorier. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *