Hey roomie.

10593250_498628396938021_333146818_n

Jag och Elinor, som jag delar rum med, igår. Hur snygg är inte hon?! Och världens sötaste och snällaste.

HEY!
Jag vet att många av er är nyfikna på tjejerna som jag delar lägenhet med och jag håller på att försöka övertala dom om att vara med i en video till min youtubekanal och just nu går det väl sådär… Haha! Men är det något speciell video ni skulle vilja att vi gjorde tillsammans?! Kom med lite önskemål vettja så kanske det är lättare att övertala dom.. Hehe.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Linn

    Keela!
    Jag vill med utomlands för att jobba, men hur fick du tag i lägenheten? Kändes det säkert att åka dit, och hur gick det att du litade på den som hade lägenheten osv? Är inne på samma spår men vet inte hur jag ska ta mig till.
    Svara gärna i ett inlägg/ svars eller video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *