Kvällsoutfit.

out

HEY GUYS!
Jag har verkligen varit så dålig på outfitbilder sedan jag kom hit. Men det är mest för att jag knappt har kläder på dagarna för att det är för varmt.. Haha! Men någon kväll har jag faktiskt klätt upp mig lite. När jag går ut så klär jag mig efter humör! Ibland klär jag mig ”finare” och ibland kör jag på det jag brukar ha till vardags. Denna outfit gillar jag! Den är både cool och fin så en perfekt outfit för att behålla stilen samtidigt som man är lite festklädd : ) Överdelarna + skorna är från H&M och discopantsen är gamla.

You might also like

Paulina Danielsson - Godnatt Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Sandra Lindahl - HELGEN Caroline Roxy - APAcademy - Musikproduktionskurser
  • Linnea EliSson

    Hej! Sjukt fin outfit! Älskar dig!!! Och dina kläder! Hur tar du dina outfits bilder skulle jag vilja veta!?:) Vill kunna ta fina outfits bilder men dom blir typ aldrig bra:/ skulle också älska om du kolla in min blogg!
    Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *