bw

1. Mitt gosedjur som jag haft sedan jag var liten fick följa med till LA och sover brevid mig i sängen varje natt.
2. Sedan jag kom hit har jag inte ens haft en tanke på hemlängtan. Inte för en sekund ens.
3. Att bo med roommates kan vara ett av mina bästa beslut någonsin. SÅ MYSIGT JU! Och man behöver aldrig känna sig ensam.
4. Jag hittade en dollarsedel på gatan igår (YEEY!).. Inte coolt men kul… Synd att det inte var en miljondollarsedel.
5. Här finns det gigantiska gröna läskiga monster som flyger omkring i luften. FATTAR INTE VAD DET ÄR, men dom anfaller mig och jagar mig hela tiden. Det ser ut som anabolaflugor gånger 1000. VAD ÄR DET?! Vågar knappt gå utanför dörren juuuuuu.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - With love from Beirut We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *