Clif bars.

cliffffff

Utbudet av proteinbars här i USA är helt galet. Det är flera väggar fyllda av olika bars i mataffärerna! Och jag försöker alltid ha en i väskan så att jag slipper gå hungrig. Jag minns att jag åt en sån här Clif bar i Sverige innan jag åkte och jag gillade den inte speciellt mycket, men det var nog bara den smaken som inte var så god för när jag kom hit så provade jag massa andra smaker och nu ääääälskar jag dom! Speciellt White Chocolate macadamia nut. Så god! Det finns en med kokos också som är megagod. Men ja, det är en del socker i dom… Fast det känns bättre att äta en proteinbar än att äta t ex en snickers : )

Förutom dessa är mina favoriter Questbars!
Har ni några favoriter?

You might also like

Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *