blom

Skulle ni följa era egna drömmar framför er partners? Skulle ni ge upp era egna drömmar för någon annans skull?

För några år sedan hade jag givit upp mina drömmar och mina mål för någon annan. Och det gjorde jag också. Men inte idag. Jag vill inte ångra mitt liv och därför är jag här. Jag vill göra det jag vill och leva mitt liv precis som jag vill ha det. Jag är inte redo att stadga mig än. Jag är inte redo för barn, familj, hus, bil, hund osv. osv. osv. Jag är inte ”färdig” med mig själv än. Mitt liv är inte levt och jag har för många andra drömmar för att vilja ge upp dom för någon annan just nu. Men så gammal är jag inte, så om några år kommer jag säkerligen vilja hitta min framtida man och skaffa barn, men inte nu. Nu vill jag vara min egen. Jag vill vara glad och lycklig. Det är mitt största mål nu.

Så ja, nu står jag på egna ben och resten av 2014 kommer bli den bästa tiden i mitt liv. Trots att jag känner saknad och är så ledsen. Det kommer gå över. I know it.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - En dag på Capri med båt Paulina Danielsson - Balans i livet. Alexandra Nilsson - Back in Sweden Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *