Gissa vem jag var hos..

d

Mornin’ Sunshines!
Jag vet att jag var gnällig över min tidigare efterfest i Bel Air eftersom jag inte fick ha sneakers på mig, men efter gårdagens efterfest är den helt bortglömd kan jag säga. Ni kan nog aldrig gissa vem jag hamnade hos. Knappt jag kan gissa det och ändå stod jag där framför porten till min dröm-man Ed Westwick aka the one and only Chuck Bass’s port igårkväll. Hur galet? Kan vara en av dom bästa kvällarna någonsin. HOLLYWOOD I LOVE U.

Idag är jag trött. SÅ trött.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - AP Academy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *