Gissa vem jag var hos..

d

Mornin’ Sunshines!
Jag vet att jag var gnällig över min tidigare efterfest i Bel Air eftersom jag inte fick ha sneakers på mig, men efter gårdagens efterfest är den helt bortglömd kan jag säga. Ni kan nog aldrig gissa vem jag hamnade hos. Knappt jag kan gissa det och ändå stod jag där framför porten till min dröm-man Ed Westwick aka the one and only Chuck Bass’s port igårkväll. Hur galet? Kan vara en av dom bästa kvällarna någonsin. HOLLYWOOD I LOVE U.

Idag är jag trött. SÅ trött.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *