Måste skaffa körkort!

er

Det jobbigaste med LA är avstånden till ALLT. Det är så himla stort här och bil och körkort är nästan ett måste då kollektivtrafiken här är katastrofal verkligen.. Vart man än bor så är det liksom långt till allt.. Haha! Så jag och Elinor tänkte försöka ta tag i körkortet tillsammans nu innan skolan börjar. Det är ju lättare att göra det tillsammans istället för ensam och jag har hört att det ska vara rätt lätt att ta körkort här : ) Bil har vi också så det skulle verkligen vara smidigt med körkort så att man kan använda den… Så wish me luck!

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *