Bloggliv och riktigt liv.

skarmavbild-2014-01-03-kl.-15.29.17

I 5 års tid har jag levt för bloggen. Bloggen har bestämt och format min liv och vardag. Jag har anpassat mig och slitit som ett djur. Och älskat det. Jag har älskat att bloggen har varit det jag prioriterat och det som betytt mest för mig. Att det varit min dröm och mitt jobb. Ett bloggliv. Jag delar min vardag med er och ni dyker upp varje dag och det är jag så tacksam för.

Sedan jag kom till LA har allt blivit annorlunda dock. Jag har hamnat i ett nytt liv. Ett liv där allting inte kretsar kring min blogg och mitt bloggliv, utan jag har faktiskt på något sätt kommit ur blogglivet och kommit in ett liv där jag ständigt har underbara människor omkring mig och min dator liksom står i där i hörnet och dammar igen. Samtidigt har jag nog aldrig varit gladare och lyckligare. Och då menar jag inte att ni inte gör mig lycklig, för tro mig – det gör ni. Men det är pressen och stressen med bloggen som jag var och är tvungen att komma bort ifrån . Och det har jag lyckats med. Jag mår SÅ mycket bättre. Bloggen kommer alltid vad mitt liv och den kommer alltid uppdateras, jag måste bara hitta balansen mellan det här fantastiska äventyret och bloggen. Jag vill ju dela med mig av så mycket som möjligt, men det händer saker här hela tiden och därför vill jag inte spendera massa tid framför datorn.

Var inte oroliga, så fort jag kommit in i det här och varit här ett tag så kommer allt bli som vanligt igen. Ni betyder så mycket för mig allihopa! Jag är fortfarande här, jag försöker bara lista ut hur jag ska lyckas göra båda. Både leva och bara göra som jag vill samtidigt som jag sköter mitt jobb och uppdaterar er om det. Jag älskar ju mitt jobb så det kommer fungera på ett eller annat sätt : )

NI ÄR BÄST.
xoxoooxoxox,

Kommentarer (1)
  • Hanna

    Du ska verkligen inte behöva stressa, det är okej för mig att du lever livet, det är ju det som gör det så spännande. vi får ju faktiskt dela alla roliga saker med dig, men ibland vill du, och endast du, bara komma ihåg dom som ett fint minne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *