På sjukhus.

sjuk

Oväntat vändning på gårdagen.
Jag spenderade hela eftermiddagen och halv natten på sjukhus med dropp. Det var dock mitt bästa sjukhusbesök i livet eftersom att alla var så himla snälla och duktiga. Det hade jag verkligen inte förväntat mig.. I Sverige har dom flesta av mina besök till sjukhus bara gjort mig arg och irriterad och jag har nästan aldrig fått hjälp. Men igår behandlades jag som en prinsessa (om man nu kan vara en prinsessa på ett sjukhus? hehe) Men ni behöver absolut inte oroa er för det var ingenting livshotande och idag mår jag helt OK. Jag är väldigt trött bara.

You might also like

Sandra Lindahl - HELGEN Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Paulina Danielsson - Haha! 2010 Paulina Danielsson - Godnatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *