Poolhäng YEEY!

IMG_5837

Hey guys!
Jag vet att ni alla både blev nyfikna och irriterande över att jag inte brättade mer om min vistelse hemma hos Ed Westwick.. Men tro mig, hade jag kunnat och fått berätta allt in i minsta detalj så skulle jag gjort det! Och jag skulle lägga upp miljarder bilder, men det fungerar inte riktigt så. Inga telefoner fick användas och man fick absolut inte ta kort osv, och det känns heller inte snällt att skriva ut i detalj hur han är, hur han bor, var han bor och så heller. Men jag hamnade i alla fall där eftersom vi träffades på en klubb tidigare på kvällen och pratade lite, sen frågade han om jag ville följa med honom hem till hans hus där det var efterfest. Och jaaa, det var en bra kväll!

Igår var jag trött och seg efter sjukhusbesöket och spenderade därför dagen vi poolen. Så skönt!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *