I vårt kylskåp.

kyl

HEY!
Som jag har skrivit tidigare så är det inte speciellt svårt att hålla sig hälsosam här i LA ( Även om det slinker ner någon hämtpizza ibland.. haha ) och fruktavdelningarna i många affärer är helt sjukt bra! Dessutom är det för varmt för att äta mycket i det här landet… Jag har alltid svårt för att äta varm mat och mycket mat när jag är utomlands i värmen, så därför blir det att jag äter massa frukt och bär och ägg och sallader. Enkla saker liksom : ) Det drygaste här är dock allt vatten man måste släpa hem.. Jag vägrar att dricka kranvattnet.. Haha! Bor köpa en sån där grej som renar vattnet, men har inte hittat någon..

I lördags kom förresten min tredje och sista roomie Amanda. SÅ BRA OCH SÖT TJEJ. Fattar inte hur jag kan ha sån tur med roomies.. <3.

Kommentarer (1)
  • Alexandra

    Veeeet att jag är seg med att kommentera ett sånt här gammal inlägg men var så nyfiken varför du inte drack kranvattnet? Tack iförhand! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *