En natt på sjukhus…

sjukhus

Minns ni att jag låg på sjukhus en hel dag förra veckan? Sen blev allt mycket bättre och jag åkte hem. Till i fredags då jag fick åka in på akuten igen och spendera min första natt någonsin på sjukhuset med massa slangar i kroppen och både dropp och blodtransplantation och hög på smärtstillande. Det kan nog ha varit den tuffaste natten i mitt liv och jag har aldrig haft så ont och varit så rädd tror jag.. Jag verkligen avskyr att inte ha kontroll över mig själv så att helt plötsligt vara tokhög och inte fatta någonting var så obehagligt. Och det jobbigaste är att dom inte riktigt vet vad det är för fel, så jag måste tillbaka om en vecka igen… Tur i oturen så var det vänner-marathon på en av tv-kanaler så jag låg och kollade på det. Det underlättade lite..

Hoppas er fredagsnatt var bättre än min kompisar! Och håll tummarna för att dom listar ut vad felet är.

Kommentarer (1)
  • Josefine

    Sjukhusrummen ser ju rätt mtcket fräschare och finare ut där i LA än i Sverige. 🙂
    Hoppas du mår bättre och de fann vad problemet var!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *