Santa Monica Pier.

santamonicapier2

Hey!
Igårmorse tog vi oss till stranden äntligen! Vi har inte orkat det på flera veckor eftersom vi fastnat vid poolen varje dag.. Haha! Men vi åkte ner till Santa Monica Pier och åt lunch och sen låg vi på stranden i flera timmar. Det är så skönt att vara på stranden för att det fläktar lite där och det är inte lika stekhett som att ligga vid poolen. Dock har jag sjukt svårt för att få färg här?! Jag brukar alltid ha svårt för det, men inte såhär svårt.. Så jag är fortfarande himla blek medan dom andra är bruna.. BUUH : (

SÅÅÅÅ mycket kärlek som jag känner till dom här tjejerna redan alltså.. Åh. Häromdagen när jag inte mådde så bra så överraskade dom mig med ett Hello Kitty-gosedjur. Hur sött?

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *