Roomie night.

ballen

Mornin’ sunshines!
Igår var det ju premiär för nya Paradise Hotel.. Förra säsongen såg jag inte ett enda avsnitt för jag tycker verkligen att programmet verkar så sjukt patetiskt.. Haha! Dom ringde ju mig i våras och frågade om jag ville komma på casting, men jag sa faktiskt nej… Det kändes inte alls lockande och jag tror inte att Paradise Hotel är något för mig faktiskt. Jag skulle bryta ihop och bli så sjukt irriterad på dom som är med efter en kvart eller något.. Haha! Men mina roomies gillar programmet så vi kollade på det igår på balkongen med chips och godis. Så mysigt! Sen kikade vi på idol också. Världsbra kväll.

You might also like

Caroline Roxy - DATES Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - With love from Beirut Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - new week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *