Gratishelg i Las Vegas.

IMG_6201

Hey guys!

Hur har eran dag varit? Klockan är bara 13.00 här så jag har hela dagen kvar.
Det är sån sjuk skillnad på att vara tjej och kille här i LA. I alla fall när det kommer till Hollywood och fester. För tjejer är allt gratis överallt, men är man kille så kommer man knappt in någonstans. Vi har blivit bjudna till Las Vegas i helgen också! Vi får resan dit, boende osv. helt gratis. Hur knasigt? Så jag se verkligen fram emot helgen.. Hoppas att jag mår bra tills dess dock.. Jag är fortfarande inte helt återställd sedan sjukhusvistelsen.. Så jag håller alla tummar och tår för att jag kan följa med : )

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *