Coola klänningar!

direkt

1 / 2 / 3 / 4

Klänningar behöver inte vara söta eller fina utan dom kan lika gärna vara coola! Jag gillar att ha klänning, men dom flesta är alldeles för söta och tajta för min smak. Ibland kan det ju vara kul att känna sig söt också, men till vardags föredrar jag en klänning som ser coolare ut och som är bekväm! Bekvämt + snyggt.. Kan det bli bättre? Så rocka era skoloutfits i någon av dom här klänningarna med ett par sneakers vettja!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *