VEGAS.

vegas

ALLTSÅ BRA KVÄLL. Las Vegas är underskattat. Fy bubblan så kul jag har haft med världsbra tjejer. Vill aldrig åka härifrån! När vi kom fram hit så hade vi någon timme på oss att byta om innan vi åkte till öppningen av SLS som är ett nytt hotell. Så sjukt mycket folk och allt här är gratis så jag har ätit så mycket mat så att jag fortfarande mår illa.. haha. Vid 11 gick vi vidare till Life där vi har dansat hela natten! WOOHO. Nu är klockan 5 på morgonen och jag är megatrött.. Haha! Nu ska jag sova och sen upp och iväg på poolparty : )

SOV GOTT.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Cosy.. Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *