VEGAS.

vegas

ALLTSÅ BRA KVÄLL. Las Vegas är underskattat. Fy bubblan så kul jag har haft med världsbra tjejer. Vill aldrig åka härifrån! När vi kom fram hit så hade vi någon timme på oss att byta om innan vi åkte till öppningen av SLS som är ett nytt hotell. Så sjukt mycket folk och allt här är gratis så jag har ätit så mycket mat så att jag fortfarande mår illa.. haha. Vid 11 gick vi vidare till Life där vi har dansat hela natten! WOOHO. Nu är klockan 5 på morgonen och jag är megatrött.. Haha! Nu ska jag sova och sen upp och iväg på poolparty : )

SOV GOTT.

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *