SLS-invigning.

vega

I Fredagskväll var vi som sagt på invigningen av SLS som är ett nytt hotell i Vegas. Hotellet är gigantiskt och dom i varje hörn stod det folk och bjöd på mat, efterrätter och drinkar. Både med alkohol och alkoholfria! : ) Det fanns matställen överallt där man kunde sätta sig ner och äta och allt var gratis! Så vi gled runt där och åt oss supermätta i flera timmar innan vi gick in på nattklubben Life och hade kanske bästa kvällen någonsin. Sjukt bra musik, sjukt mycket och bra folk. Ja, allt var bara så bra helt enkelt.

You might also like

Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Sandra Lindahl - Live från Stockholm Sandra Lindahl - HELGEN Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *