Sommaren 2014.

sommar

Varje år när sommaren kommer tänker nog dom flesta att det ska bli bästa sommaren någonsin. Mina har inte varit riktigt bra på så himla länge. Ingen har liksom varit bättre än den andra… Men jag kan lugnt säga att sommaren 2014 varit den bästa i mitt liv. Jag påbörjade den i Sverige och i Grekland med mamma och vänner, träning och bus och avslutar den i Los Angeles med några av dom mest underbara människorna jag har träffat i hela mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig efter en sommar! Även om jag aldrig vill att sommaren ska ta slut så känns det inte lika hemskt detta året eftersom den har varit så himla bra. Och sålänge jag slipper snö i Hollywood så är jag rätt nöjd.. Haha!

Om jag har ångest över att skolan börjar om en vecka? Ja, lite.. Men samtidigt så är det bara två dagar i veckan och det här äventyret kommer fortsätta ändå.
Jag är så tacksam för allt.

You might also like

BYGISELA - LET'S GO: BARCELONA! BUT FIRST... Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Hedda Dibinger - my second home Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *