50.000 i räkningar…

sjukhus-1

HEY!
Dagen började bra, tills posten kom med räkningen från sjukhuset.. Gissa vad? Det här är bara en utav räkningarna som jag kommer få och denna var på inte mindre än 7500 dollar. Ungefär 52000 svenska kronor… Eeeh. Jaha.. Hur fasiken har människorna råd med sjukvård här? Jag hoppas verkligen att min försäkring täcker detta annars blir det en spännande månad för mig om jag måste betala över 60000 kronor i räkningar med hyra osv också.. Så idag är jag lite bitter faktiskt.. JAG MENAR, HUR MYCKET KUL KAN MAN INTE GÖRA MED 50000?!

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH
  • Madeleineelgstrand

    Hej! Skulle inte du kunna göra en video på youtube där du berättar om hur du fick så långt håt och vilka hårprodukter du använder? Är ett stort fan av dig och hoppas det med räkningen löser sig! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *