Bussresan.

monte

Jag HATAR verkligen att åka buss. Mest för att jag blir åksjuk och alltid måste sitta längst fram och stirra på vägen i flera timmar… Men bussresan till Vegas gick faktiskt jättebra. Jag lyckades somna och sova någon timme, sen hade jag världens bästa tjejer som sällskap så vi kunde skratta oss igenom den. Det var förresten himla långt dit.. Jag trodde att det skulle ta kanske två timmar, men det tog nog snarare 4-5…. Haha! Men det var det ju värt!! SÅ bra helg!

Kommentarer (1)
  • Bellah

    Jag är tvärtom, jag ÄLSKAR att åka buss. Jag tycker det är så avslappnande och skönt. Man kan sitta och lyssna på musik och bara stirra ut på landskapen som passerar förbi i fönstret. Så mysigt haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *