Storhandlat.

handlar

Yuuhuuu!
Igår tog vi bilen till affären för första gången. Vi har rätt nära till vissa mataffärer, men dom bästa ligger en bit bort och vi har inte orkat fixa bilen förrän nu. Jag kan gå i mataffären i timmar här för att det finns så mycket roliga och knasiga grejer. Vad jag köpte? Eeeeh… Cola zero och proteinbars… Och ägg.. Och bananer. Måste verkligen skärpa mig när det kommer till att äta ordentlig mat här… Är verkligen inte hungrig i den här värmen : (  Vi hade 32 grader i skuggan idag.. Helt galet!

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Josephine Qvist - OMG EN UPDATE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *