Storhandlat.

handlar

Yuuhuuu!
Igår tog vi bilen till affären för första gången. Vi har rätt nära till vissa mataffärer, men dom bästa ligger en bit bort och vi har inte orkat fixa bilen förrän nu. Jag kan gå i mataffären i timmar här för att det finns så mycket roliga och knasiga grejer. Vad jag köpte? Eeeeh… Cola zero och proteinbars… Och ägg.. Och bananer. Måste verkligen skärpa mig när det kommer till att äta ordentlig mat här… Är verkligen inte hungrig i den här värmen : (  Vi hade 32 grader i skuggan idag.. Helt galet!

You might also like

Ellinor Bjurström - Central Park Ellinor Bjurström - Lunch på TAVERN ON THE GREEN Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Paulina Danielsson - Du är verklig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *