Intervju med mig!

läsa

Bästa Nyheter24 har gjort en intervju med mig om flytten hit till LA. Läs den hallå!!!! HÄR.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - AP Academy
  • Lotta

    Så jäkla bra!
    Allt för många ger upp sina egna drömmar för att vara med sin ”soul mate”. Om det är meningen att man ska vara med varandra så kommer man förmodligen hitta tillbaka efter man upplevt sina drömmar och äventyr. Du är ärlig, rakt på sak och skäms inte, Det är vad som fick mig att börja följa din blogg och dig då du är en sån stark och fin människa. Du är en stor förebild för mig och många andra Keela så glöm aldrig bort det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *