Sjuk…

ß

Mornin’!
Jag har verkligen blivit toksjuk. Så galet ont i halsen och näsan bara rinner. Så trist! Sista veckan innan skolan början och allt… Himla typiskt. Därför spenderade jag dagen i sängen. Inte jättekul att göra det när man är här och det är 30+ utomhus direkt.. Haha! Man vill ju bara ut och hitta på saker. Men viktigast nu är att bli frisk ju : ) Tabletterna som finns här är dock sjukt mycket bättre än svenska tabletter emot t ex huvudvärk. Dom hjälper ju knappt hemma, men här mår jag bättre nästan direkt när jag tagit dom.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Caroline Roxy - ROXY Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *