Ny bikini.

bik

WOHOOO. Det har kommit ut nya färger på min favoritbikini från TRIANGL, så jag beställde en direkt. Hur fin? Tänk er denna på stranden här i LA : ) Detta blir min femte bikini från triangl.. Kan verkligen inte få nog av deras modeller och jag älskar materialet! Vilken färg skulle ni ha valt?

You might also like

Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Paulina Danielsson - Elly Pistol. Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
  • Robin

    Jag är så blek så jag skulle inte kunna ha en neongul, fast det är så himla fint! Jag skulle nog valt den svarta som är lite ”wet look”, men jag gillar triangelbikinin i ormmönster också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *