Ny bikini.

bik

WOHOOO. Det har kommit ut nya färger på min favoritbikini från TRIANGL, så jag beställde en direkt. Hur fin? Tänk er denna på stranden här i LA : ) Detta blir min femte bikini från triangl.. Kan verkligen inte få nog av deras modeller och jag älskar materialet! Vilken färg skulle ni ha valt?

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!
  • Robin

    Jag är så blek så jag skulle inte kunna ha en neongul, fast det är så himla fint! Jag skulle nog valt den svarta som är lite ”wet look”, men jag gillar triangelbikinin i ormmönster också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *