Knasigt.

aäng

Tänk så svårt det ska vara att hitta en balans i bloggandet med tidsskillnaden : ) Helt hopplöst. Och tänk att det redan är september… Augusti 2014 kan nog ha varit både den värsta och bästa månaden i mitt liv. Jag har varit så kluven, så ledsen, så glad och ja allt på samma gång. Helknäppt. Men imorgon börjar skolan och förhoppningsvis kommer allting bli lättare och bättre då. Jag kommer få en rutin i vardagen och inte känna mig så lost som jag gör just nu.  Och bloggen är fortfarande mitt liv och det bästa jag vet.

Jag är så glad och tacksam för att ni hänger kvar trots att jag är så konstig just nu.. haha!
PUSS!

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Business Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *