Läsarfråga: Droger.

xiv
Man kan ju inte låta bli att älska alla photobooths på uteställena här…

Tänker du på att du kan bli drogad? Drinkar hit och dit (även utan alkohol såklart). Jag tror du vet vad du gör men vem fan vet när du säger att killar betalar allt här i usa. Kan du inte ta upp frågan i din blogg. Kraam

Hej!
Både jag och mina tjejkompisar är superförsiktiga när det kommer till att bli bjuden på drinkar osv. Jag dricker ingenting som jag inte sett hällts upp och håller alltid koll på mitt glas. Vare sig det är alkohol i det eller inte. Jag ställer aldrig ifrån mig det. Det är absolut lätt att ryckas med av stämningen här för att alla är så trevliga och snälla men det är mycket droger på klubbarna här och därför måste man vara extra försiktig. Jag har blivit erbjuden det mesta helt öppet på klubbarna sedan jag kom hit men har varje gång sagt klart och tydligt att jag absolut inte är intresserad och inte vill ha det. Sen går jag därifrån och håller mig borta från dom. Droger är för mig det mest vidriga och mest motbjudande som finns och jag har noll respekt för det. Jag ser liksom ingen anledning till att använda droger. Min drog är godis och jag håller mig till det :  )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *