Saknar träningen…

worki

Sedan jag kom hit har jag knappt tränat alls och jag hatar det. Jag har kanske varit på gymmet 5 gånger… Jag känner mig så svag och trött. Anledningen är inte lathet utan anledningen är att jag av personliga skäl inte fått träna. Jag har varit på sjukhuset flera gånger och min kropp blir inte helt återställd helt enkelt. Därför har också min träningskategori här på bloggen stått tom. VÄRLDSTRÅKIGT. Men så fort jag känner mig pigg nog att träna och så fort jag har tillåtelse att träna igen så blir det som vanligt igen. Jag läser dessutom advanced weightlifting om en klass på skolan. Så himla intressant och kul. Jag hoppas verkligen att jag är på fötter snart igen : ) Saknar träningen så sjukt mycket… Saknar känslan… Saknar lyckan. Saknar allt ju!

Hur går det med eran träning?

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *