Angående Youtube…

hd

Hey!
Jag vet att ni alla väntar på en ny youtubevideo, och tro mig jag vill verkligen att det ska komma upp i alla fall en video i veckan. Problemet är, som jag har sagt ett antal gånger nu, att jag aldrig är ensam. Det är supersvårt att spela in en video när dels folk omkring en pratar och är i samma rum och dels för att det känns lite pinsamt att sitta framför en kamera och skrika när andra är i närheten. Så SNÄLLA, stressa mig inte. Så fort jag lägger upp ett inlägg här eller en bild på instagram så haglar kommentarerna in om nya videos hela tiden.. JAG VET att ni vill ha videos och det kommer, så fort jag är ensam. Det kommer absolut inte komma fler videos för att ni tjatar : ) Jag gör det jag kan.

Missförstå mig inte.. Det är så himla kul att ni vill ha fler videos och tack snälla för 40.000 prenumeranter <3.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *