Bil och långa avstånd.

bil

LA är stort. Overkligt stort! Avstånden här mellan ALLT är långa. och det är inte ”bara” att åka dit med tanke på trafiken. Dom borde verkligen fixa tunnelbana och tåg här… Det skulle ju underlätta… Men tack och lov har vi en gammal skruttbil som vi gasar runt i. Jag försöker att promenera så mycket som möjligt men när vi t ex ska storhandla så tar vi alltid bilen! Jag MÅSTE fixa körkort. Antingen det eller uppfinna en transporteringsgrej som gör att man kan komma vart man vill på en sekund… Det hade varit något.. ÅH! Varför är jag så lat när det kommer till körkortet?!

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - AP Academy Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *