Andra skoldagen..

Untitled-1

Okej… Dags att skaffa kodlås på bloggen när jag blir arg. Haha! Jag var SÅ arg imorse, och när man är arg så ska man låta bloggen vara och absolut inte skriva någonting alls. Det gick inte så bra idag. Men så kan det gå ibland. Fast snälla….. Sluta skriva att jag skulle ha åkt till sjukhuset för att få uppmärksamhet… Hade det varit så hade jag absolut inte behövt spendera natten där och absolut inte behövt få en blodtransfusion. Bara lägg ner : )

MEN, nu struntar vi i det. Det finns inte mycket jag kan göra åt det här just nu ändå. Igår var jag i skolan! Jag har lite svårt för min fotolektion dock för just nu känns det alldeles för ”lätt” nästan eftersom jag redan kan grunderna.. Men jag tror att det kommer bli bättre lite längre in i kursen! Läraren är himla rolig och bra. Och jag gillar skolan. Den är stor, men det är rätt lätt att lära sig vart allt ligger och alla är himla trevliga och snälla hela tiden!

You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *