Till alla er som någon gång tänkt skaffa Gouda som försäkringsbolag, gör det INTE. Det är nog det sämsta försäkringsbolag jag varit med om. Jag vet att många som reser eller pluggar utomlands skaffar dom… Men vet ni vad? Man betalar tusentals kronor för deras försäkring och får inte ett skit tillbaka. Så ni sitter jag här med nästan 100 000 kronor i räkningar från sjukhuset och det som säger är att jag måste betala allt själv. MEN HALLÅ, VARFÖR HAR JAG DÅ EN FÖRSÄKRING!? VARFÖR HAR JAG DÅ BETALAT DOM MASSA PENGAR?! PÅ RIKTIGT?! Jag har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv.

You might also like

Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *