Ännu en skoldag.

xiv

MORNIN GUYS! För mig såklart.. Inte för er : )
Jag har försökt fixa och rodda om mitt schema för skolan hela kvällen igår och hela morgonen men får ändå inte ihop det. Jag har mailat säkert 20 lärare om det finns plats i deras klasser men får inget svar. Superdrygt eftersom jag måste få ihop 12 units och just nu har jag bara 10. Därför måste jag åka in till skolan tidigare idag och prata med counseling. Buuhuu! Önskar verkligen att jag kunde vara här utan att behöva plugga. Det hade varit drömmen!

You might also like

Paulina Danielsson - Julklappstips! Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *