selfie

HEY GUYS!
Minns ni tävlingen #GALAXYSTORIES som jag körde igång i början av sommaren? Ni hade chansen att vinna en egen Youtubeserie och om ni dessutom skickade in bidraget genom mitt youtubeklipp om tävlingen så hade ni chansen att vinna en sprillans ny Samsung Galaxy S5! Jag har själv den telefonen och det är den absolut bästa telefonen jag har haft. Många av er märker att jag lägger upp bilder på Instagram som jag tagit med min Iphone, men det är bara för att jag använder båda telefonerna just nu. Jag har mitt amerikanska nummer på min Samsung, så använder den allra mest. Sen har jag mitt svenska nummer på min iPhone helt enkelt, så den används fortfarande men inte lika mycket : )

MEN HALLÅ, TILL SAKEN: VINNAREN AV EN VÄRLDSBRA SAMSUNG GALAXY S5 ÄR : http://viljajutlv.blogg.se/
WOOHOOOO!! Maila mig på [email protected]/* */ när du ser detta.

Kramkalas

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *