Nödladdare.

nkö

Dagens största ilandsproblem numera är väl våra smartphones batteritid? Haha. Helt sjukt vad katastrofal den är. Minns när jag hade min Nokia 3310 och laddade telefonen typ en gång i veckan trots att jag spelade snake och smsade 24/7. Nu räcker mitt batteri typ en halv dag och när jag är i skolan en hel dag är ju det helt värdelöst. Så igår köpte jag en nödladdare på Forever21 som jag kommer ha i väskan vart jag än går.. Haha, helt sjukt att man ska behöva släpa på det jämt egentligen, men vad gör man inte för sin telefon nuförtiden…

Kommentarer (1)
  • johanna

    Hej älskar din blogg du är en stor förebild för mig du har sån grymt cool stil. Skulle så grymt gärna vilja träffa dig kommer också från Ljusdal. Din mamma jobbar väll på DHL min med ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *