Wake up and dream.

deam

Mornin!!!
Åh vad underbart det är att se att så många av er också blir intresserade av att flytta utomlands och plugga. Det är som sagt det bästa jag någonsin kunnat göra och jag aldrig varit såhär lycklig. Därför vill jag också att ni ALLA som vill detta vågar ta steget och faktiskt gör det : ) Men, många av er verkar liksom tro att jag kan allt och kan svara på alla frågor när det kommer till visum, skolor, papper, pass, lån, hur mycket ni kommer göra av med i månaden, hur man gör allt osv. Och jag är tyvärr inte speciellt bra på det och dessutom är jag ingen kundservice för sånt heller. Haha! Lite så känns det just nu. För även om jag vill svara på era frågor och hjälpa er så har jag ingen aning om vilka skolor som är bra i t ex New York som jag blivit förfrågan om. OM ni vill detta så ta kontakt med t ex Avista som jag gjorde, så hjälper dom er med allt och svarar på alla era frågor : ) WooohooO! Bra va?! Men ta det inte fel, jag tycker det är superkul att så många vill iväg och ta chansen för sjutton och gör det!!! DREAM BIG!

You might also like

We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Paulina Danielsson - Elly Pistol. Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *