Händer ingenting..

heh

Ja…. Även La La Land blir nästan värdelöst när man är sjuk. Speciellt nu när jag varit sjuk i typ två veckor. Så jag hänger mest hemma, äter soppa och tittar på serier. Det är himla skönt, men det blir lite innehåll för er och tråkigt för mig.. Haha! Och inte ens USA’s dundermedicin verkar hjälpa.. Så det är nog bara vila som gäller. Mina nya Air Force står nästan orörda eftersom jag bara är hemma i lägenheten, men dom är ju fina att titta på i alla fall.. Heheheh.. Världens finaste skor ju. JAG BEFALLER MIN KROPP ATT BLI FRISK NUUUUUU. Komigeeeeeen.

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Helt random Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *