Händer ingenting..

heh

Ja…. Även La La Land blir nästan värdelöst när man är sjuk. Speciellt nu när jag varit sjuk i typ två veckor. Så jag hänger mest hemma, äter soppa och tittar på serier. Det är himla skönt, men det blir lite innehåll för er och tråkigt för mig.. Haha! Och inte ens USA’s dundermedicin verkar hjälpa.. Så det är nog bara vila som gäller. Mina nya Air Force står nästan orörda eftersom jag bara är hemma i lägenheten, men dom är ju fina att titta på i alla fall.. Heheheh.. Världens finaste skor ju. JAG BEFALLER MIN KROPP ATT BLI FRISK NUUUUUU. Komigeeeeeen.

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Hedda Dibinger - YELLOW BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *